OVERIGE
DAKWERKEN

OVERIGE
DAKWERKEN

GEVELBEKLEDING

Wenst je een oude gevel te renoveren, dan zijn decoratieve sidings of gevelstroken een snelle en mooie oplossing. De sidings zijn uitstekend geschikt om geplaatst te worden in combinatie met isolatieplaten. Zo sla je twee vliegen in een klap.

De stroken zijn vervaardigd uit vezelcement, een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Onze kwaliteitsmerken bieden een uitgebreide keuze op het vlak van kleur, structuur en formaat. Neem zeker een kijkje op de websites van onze leveranciers.

VOORDELEN

  • onderhoudsvriendelijk
  • duurzaam
  • eenvoudige montage
  • slag- en stootvast
  • isolerend
  • ruime keuze

ZINKWERKEN

Zink is reeds vele jaren een van de duurzaamste materialen in de dakrenovatie. Zink heeft immers een lange levensduur en is zeer onderhoudsvriendelijk. Het wordt toegepast voor hang- en bakgoten. Schoorstenen en muren worden met zinken solins afgewerkt.

Zinken goten, afwateringsbuizen en afwerkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in de kleuren natuur, kwartsgrijs en antracietgrijs.

De Dakexpert is het gespecialiseerde vakteam in Vlaams Brabant en Limburg voor feilloos afgewerkt zinkwerk.

BAKGOTEN EN DAKRANDEN

Is je bakgoot of dakrand aan vernieuwing toe?

De Dakexpert is de aangewezen specialist voor de stijlvolle bekleding van bakgoten en de afwerking van dakranden.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen van topmerken.

ROCKPANEL

Dankzij het basismateriaal basalt combineren deze afwerkingsplaten het robuuste karakter van steen met de verwerkbaarheid en uitstraling van hout. Het plaatmateriaal is speciaal ontwikkeld voor een gebruiksvriendelijke en esthetische afwerking van bakgoten en dakkapellen. Rockpanel platen zijn vormvast en daardoor naadloos te plaatsen.

DECEUNINCK

Voor de afwerking van dakranden werken we vaak met Deeplas hardschuim panelen van Deceuninck, een materiaal dat zich laat bewerken als hout. Deceuninck biedt bijpassende accessoires met een ruime keuze aan kleuren en formaten.

ETERNIT

Voor de bekleding van dakranden en gevels passen we graag Cedral Board stroken toe. Het zijn niet enkel waterbestendige en sterke maar ook esthetische planchetten, veelzijdige qua afwerkingsmogelijkheden.

DAKRAMEN

Wens je jouw dak te renoveren en meteen ook extra woonruimte te creëren onder het dak?
Wij werken je nieuwe dak netjes en compleet af, met traditionele pannen of alu-zinken overzetpannen naar keuze, inclusief het plaatsen van dakramen.

Een Velux raam tovert een zee van licht waardoor je zolderkamer een aangename plek wordt om te vertoeven.

Onze voorkeurmerken Velux en Fakro bieden een zeer uitgebreid gamma dakvensters, met verschillende systemen en accessoires.

Oordeel zelf op deze websites.

ASBEST PANNEN VERWIJDEREN

Oude asbest pannen op je dak?

Geen nood!
Wij zijn gecertificeerd om op wettige wijze asbesthoudende dakmaterialen zoals asbest golfplaten en asbest leien te verwijderen.
Veilig en milieuvriendelijk, van het verwijderen tot en met het afvoeren.

REFERENTIES OVERIGE DAKWERKEN

Meer info of een offerte?
Bel of mail ons, we komen geheel vrijblijvend kijken en opmeten.
Liever zelf?
Bij ons kan je terecht voor alle nodige materialen en gereedschappen met professioneel advies.

BEL ONS 0493 94 62 56

Wij kunnen niet genoeg woorden van lof vinden voor De Dakexpert.
Vanaf het eerste contact zat het goed: vriendelijk, vlot, duidelijk. De jongens leverden topwerk, een waardig uithangbord voor hun firma.
Zaakvoerder Claudio is zo gewoon en toch bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het kan misschien cliche klinken, maar morgen zouden we blindelings opnieuw ons vertrouwen schenken aan Claudio en zijn team.

Simone en André

Linden

Ik ben heel tevreden, zowel over de aanpak als het resultaat.  Op de beurs in Leuven werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een volledige en heldere uitleg. Dat gaf mij meteen vertrouwen. Binnen de week stond er al iemand aan de deur om op te meten. De offerte was duidelijk en gedetailleerd. De werken werden volgens de afspraak aangevat. Heel professioneel, met bekwame vaklui die alles netjes opruimen. Vanuit mijn tuin geniet ik nu van mijn mooi dak.

André

Wij zijn dankbaar voor het mooie werk dat de Dakexpert bij ons geleverd heeft.
Ons nieuw overzetdak is prachtig en piekfijn afgewerkt.

Hermine en Yvo

Rotselaar

In onze grondige zoektocht naar het meest geschikte overzetdak kozen we voor De Dakexpert.
We waren heel tevreden over de duidelijke uitleg en overzichtelijke offerte.
Met achteraf een prima afwerking.
Een tien op tien voor prijs-kwaliteit!

Piet

Rotselaar

Wij zijn super tevreden over ons nieuw dak. Het is tot in de puntjes afgewerkt.
De dakwerkers waren vriendelijk, en kwamen alle afspraken na.
Topjob!

Tony

Wij hebben de samenwerking met De Dakexpert als bijzonder positief ervaren. Ze hebben ons snel uit de nood geholpen. De communicatie verliep vlot en de werf werd prima opgevolgd. De werken werden mooi uitgevoerd volgens de afgesproken timing, zonder verrassingen. Het team pakte de klus vakkundig aan, alsof het hun eigen huis was. De Dakexpert verdient echt ons aanraden.

Stef & Marleen

Hasselt

Wij zij zeer tevreden met de service van De Dakexpert:  de afspraken werden nageleefd, de prijs was correct
en ze hebben zeer goed werk geleverd. We bevelen deze firma vol vertrouwen aan.

Roger & Jenny

Werchter

Ik kan niets slecht zeggen over Claudio en zijn team. Alles is zeer correct verlopen volgens de afspraken. En ik ben vooral zeer tevreden over de afwerking van de details zoals de bakgoten en zink tegen de schoorsteen.

Guido

Betekom

Mijn man en ik zijn super content van De Dakexpert. Claudio heeft ons goed geadviseerd bij de keuze van dakpannen en sidings. Iedereen mag gerust komen kijken hoe netjes alles afgewerkt is, van de dakramen tot de bakgoot. De afwerking van de gebogen zinken sierrand boven onze voordeur is daar het mooiste bewijs van.

Claudia

Hasselt

De Dakexpert
Panoramastraat 2
3500 Hasselt
BTW BE0774.273.202

privacy policy
disclaimer
cookie notice